Baby Spahuys Ouddorp

 

Baby Spahuys is de eerste Baby Spa op Goeree-Overflakkee en omstreken.

Ik ben Cindy en ben moeder van twee jongens en een meisje. We hebben met alle drie de kinderen de eerste maanden veel opstart problemen gehad waaronder veel huilen, overstrekken, reflux, krampjes, eczeem, KA en ga zo maar door. We zijn met de jongste naar een Baby Spa geweest en vanaf het moment dat ze in het water lag een glimlach van oor tot oor. Ze spartelde volop en had het heel erg naar haar zin. Erna een massage waar ze volledig tot rust kwam en na de sessie viel ze in een diepe slaap.

Vanaf dat moment wilde ik een Baby Spa gaan openen. Hoe mooi is het om deze ervaring aan andere baby's en ouders mee te kunnen geven.

Even een momentje voor jou alleen samen met je kindje. Hoe fijn is dat!

 

Ik werkte voorheen bij een opleidingsinstituut voor AED en reanimatie lessen, BHV trainingen, (Kinder) EHBO cursussen etc. Naast het lesgeven werkte ik daar ook achter de schermen. Naast de Baby Spa ben ik ook eigenaar van Bodyprint Nederland waar ik 3D beelden maak (o.a. van het menselijk lichaam) en deze met een 3D printer print.

Voor Baby Spahuys heb ik een opleiding Docent Shantala Babymassage en Yoga gevolgd bij één van de vier opleiders die door het VSD (Vakgroep Shantala Docenten) landelijk erkend is. Dit is een mooie aanvulling, aangezien ik vroeger ook (sport)massage heb gegeven. 

 

Faciliteiten Baby Spahuys Ouddorp:

- Hydrotherapie
- Shantala Baby Massage
- Shantala Baby Massage & Yoga cursussen

- Borstvoedingsruimte

 

Adres:

Baby Spahuys Ouddorp

Hofdijksweg 20

3253 KB Ouddorp

Tel.: 0187 - 21 70 22

Mail: ouddorp@babyspahuys.nl